Fluktaren

10 Intressanta karaktärer på gymmet.


1

Broilern
Killen som klär sig i flaschiga träningskläder och som mest stryker omkring på gymmet och försöker se snygg ut. Han är född med en relativt muskulös kropp och lyfter bara en hantel här och där, men ägnar sig till största delen åt att glo på sig själv i spegeln och lägga snorren rätt. Har han inte speglar hemma?

2

Chica gymtjejen

Gymtjejen som är klädd i ultimata träningskläder från topp till tå. Gärna i svarta byxor men då till en färgglad topp. Det gör ingenting om toppen är urringad. Sminket är perfekt pålagt. Hon går där på crosstrainern eller trappmaskinen och ser mest ut att ägna sig åt att spana på uppumpade grabbar. Här kan man också undra hur mycket träning det ger att komma en halv kilometer i timmen. Mp3 spelar svängigaste låtar som bara hon får höra.

3

Fluktaren
Killen som vet om att det finns snygga tjejer i tighta trikåer på gymmet. Tar på sig sin ipod och pumpar musik, sätter sig på en motionscykel och spanar in de chica gymtjejerna på trappmaskinerna framför. Han är dock för feg för att prata, men minsann inte för att flukta. Lite svettig kan han bli, men då är handuken nära till hands. Han är drömmaren och dömmaren, killen som vi aldrig vet vart han sedan tog vägen.

4

Härmapan
Killen som kommer in lite diskret på gymmet, smygande, med osäkerhet i blicken, dricker mängder med vatten och står och smygkollar när de större grabbarna kör på med sina vikter. När de är klara går han fram och försöker göra samma sak, med samma vikt. Han inser ganska snabbt att det är för tungt och ägnar resten av tiden på gymmet med att dricka vatten. Mycket nödvändigt. Ibland använder han strategiskt utvalda maskiner för att komma närmare kunskapen. Jävlas inte med härmapan, han har vatten och tvekar inte att använda det.

5

Friskis-tanten
Den något äldre kvinnan, troligen runt 50 som har kommit på det här med gruppträningspass. Helst går hon med någon eller några väninnor och det kacklas mer än det tränas. Från att de stiger in på gymmet till att de går därifrån hör man deras kackel om allt mellan himmel och jord. I det här fallet är benvärmare poppis. Ja, det är sant, dem använder det på gymmet. Ses ofta i grupper runt gryning i god tid till första MRL-passet. Om friskis-tanten vore ett djur; Försiktiga katten.

6

Muskelberget
Den här killen har muskler, och vet dessvärre om det. Han hänger mycket vid de fria vikterna och efter varje lyft ser han ut som att han vill pussa sina enorma biceps. Han glor rätt mycket på sig själv i spegeln, inte för att kolla om han gör rätt, utan för att se om armarna växer i takt med bicepcurlen. Det finns en rätt stor chans att han tänder smått på ådror och definering av muskelatur. Han är ödmjuk men bestämd. Den här snubben tränar inte i t-shirt, utan i linne, hur ska man annars se de starka armarna? Ensamvarg med shaker som accessoar.

7

Nybörjaren (n00b'n)
Tjejen eller killen som går runt i säckiga mjukisar och gamla gympadojjor. Vill träna muskler i maskiner och försöker se världsvan ut men står och läser på maskinskyltarna och gör ett futtigt försök innan de ger upp och ägnar sig åt något enklare. Som 3 situps eller 1 armhävning. Befinner sig gärna i sällskap av en vägg.

8

Sporttjejen
Den här tjejen är oftast ganska smal, och tränar i shorts och sportbh. Hon kör ett stenhårt pass på trappmaskinen för att sen ligga på en matta och putsa på magrutorna som onekligen syns rätt bra om man väljer att träna halvnaken, alltså i en sportbh. Ägnar sig ofta åt någon sport vid sidan av, såsom fotboll. Gympassen är mer för att inte tappa formen mellan fem fotbollsträningar i veckan. Stretching ger henne den uppmärksamhet och respekt hon så gediket förtjänar.

9

Skrikaren
Den här personen gillar att höras. Och helst så många andra hör denne. Eller rättare sagt älskar att höras om vi nu skall vara ärliga. Det behöver inte ens vara speciellt tungt, men av någon oförklarlig anledning så skriker han alltid så fort han gör ett lyft. Gärna så att spegeln får sig lite spott, eller någon annan som står brevid. Ett högt och tydligt vrål ska det vara vid minsta lyft. Även den blinde kan hålla räkning på skrikarens repetioner och set.

10

Snackar'N
Du står där och ska precis köra din första repetition av bicepscurls när snackaren självklart kommer fram och talar om för dig att du gör ett litet fel. Efter det blir du inte av med snackaren förrän du (eller förhoppningsvis) han lämnar gymmet. Han berättar om sin kost, sin träning, och vet det mesta om allt som har med motion och hälsa att göra. Efter tjugo minuter har du hört hans livshistoria och går ifrån gymmet enbart för att du inte orkar lyssna längre. Låter du snackaren veta att du inte vill veta är det DIG det är fel på, kom ihåg det!



Tyckte  denna listan var läsvärd, det finns ju så många olika karaktärer på gymmet,

Dagens träning för mig blev det vanliga ons-passet; 2h thaibox'n at the club!
Åter igen ett bra pass och jag hade bra balans med kosten från tidigare under dagen.
Nu är det roliga combo's med uppercut osv, det gillar jag :D ihh

Imorgon är det bara EN föreläsning! Vid 10 tiden, så gött ju, sovmorgon och tid till annat.
Jag har blivit bjuden att träna med en polare från klubben på Malkars gym imorgon,
det ser jag fram emot.
Jag är ju på jakt efter ny anläggning att slita ut och Malkars har jag inte ännu testat.

Börjar se lite resultat av boxningen nu jämfört med mitten av sommaren,
då jag hade tappat det mesta från våren sett till muskelmassa.
Vågen håller sina nummer fortfarande though.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0