The Curious Case - L'étrange "prétexte"



Idag har jag städat min hytt oerhört bra, allt är renaste rent från golv till sängkläder.
La mig och såg på The Curious Case Of Benjamin Botton i bluray, jag gillar den verkligen, den är så värdefull på något sätt och jag mådde bra av att se den, rekomendrar jag, den är lång så man får stänga ute allt annat..

Tänkte på David när jag såg den, det var han som ville att jag skulle se den innan han åkte, det var som jag var med han hela filmen ut, bara dagar kvar tills han är hemma nu, för er som inte vet så senast hört från honom genom hans broder genom min pappa var att han bodde i en hydda och skulle resa ut till en ö och vara där den sista tiden..

Fin söndagsmiddag idag med oxfilé, det gungar för mycket för att träna idag så jag får hitta på något annat att göra, hopp så ere.. Det har kommit upp två vackra granar ombord, mysigt, jag har 1st julklapp som väntar på mig tills torsdag, jag har lagt den i kylskåpet hehe, jag undra vad det är för något.. Det är från mina föräldrar så det kan ju vara precis vad som helt, de är ju bäst på julklappar (inte) Exempel om jag önskar mig strumpor, då får jag bara strumpor, men inte vilka strumpor som helst utan de mest pinsamma och fula strumporna man kan tänka, med flames och kossor och bävrar på !

Jag skall dock ge mig själv en bra julklapp iår, och det är bra mat fram tills sommaren, lite inredning i lägenheten och kanske en tv.

Gud vad gött det är att bara chilla, Amen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0